Select your language

November 2016 reiste vi på helgetur fra Torp flyplass til Gdansk i Polen sammen med et vennepar. Flyturen tok bare 70 minutter med Ryaniar. Vi dro lett med håndbagasje, så 30 minutter etter landing var vi innbooket på Hilton hotel, som ligger i gamlebyen.

Så var det ut å utforske byen. Gdansk er storslagen med restaurerte eldgamle majestetiske murbygninger og gigantiske kirker. Langs elva ligger det restauranter vegg i vegg, og utsikten er flott. Litt lengre inn i gamlebyen ligger et kjempetorg med butikker og restauranter i fleng. 

Maten er fortreffelig. Her kan du velge polske eller internationale retter. Vi fant en norsk pub, amerikansk restaurant, og favoritten Goldwasser, hvor vi tømte en del av samme nydelige likør. På menyen stod and, variasjoner av biff og mye annet snadder.

Frokosten på Hilton var et kapitel for seg selv. Ja det stod fri shampagne til fornøyelse, og alt man kan tenke seg i et gigantisk koldtbord, pluss varme retter.

Det er så mye å se, og fotografere, at tre dager ikke er nok. Men alikevel en opplevelsen verdt penga. Ja prisen er ikke gal. Vi betale kr 3600 for oss to med to overnattinger på selve Hilton inkludert fly.

Ingen tvil om at vi skal tilbake.
Gdansk er en opplevelse, og prisene på mat og drikke er latterligge lave :-)


Annonser:

Hjemmeside?
På ditt domene fra kr 2995.-

Web Norge
Webdesign og webshop systemer

Bildebase.no
Over 800 bilder til salgs.

Woocommerce
Nettbutikk løsning

Nettbåt båtutstyr
Rimelig utstyr til båten din.

Baugpropell
Kvalitets ankervinsjer fra Nettbåt.


Webløsning ©2016-23 på Joomla 5 av Web Norge. Innhold © Jan Olav Bollmann